Hüppa postitusse

Otacon

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    68
  • Registreerus

  • Viimati külastas

Profiili info

  • Minu autod
    E30 325i

Hiljutised profiili külastajad

1 081 profiili vaatamist

Kasutaja Otacon saavutused

Entusiast

Entusiast (6/14)

  • Esimene postitus
  • Kaasalööja
  • Vestluste alustaja
  • Esimene nädal tehtud
  • Üks kuu hiljem

Hiljutised märgid

0

Reputatsioon

  1. Pane hind privasse, mida ootad!
  2. Mis hinda ootad terve komplekti eest?
  3. Tere taas. Vaja veel järgmiseid detaile: 1. Spidoplokki R6 oma, pre FL (ei ole 100% kindel, et viga plokis aga tahhomeeter ei tööta) 2. Põhjakaitset mootorile(metallist soovitavalt) 3. Ore fl esimese stange kinnituste peale käivad plastikust katteid. Väikesed polte peitvad jublakad!
  4. Otacon

    Müüdud lukku!

    Tere rullijad Panen ühe käreda südamega rulli enne kevadet üles. Vahetuseks huvitaks ennekõige mõni suurema mootoriga Cabrio BMW.Pildid ja täpsem info kuulutuses. http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=2185739&rhash=087d Hind 2500€ Müüdud Raul
  5. Tere. Kumb pre tagatuli terve on? Otsin kõrvalistuja poolset.
  6. Ei hakka uut teemat tegema aga uurin samuti, mis võiks maksta riidest rulli sportistmete parandamine. Mõlemal istmel tuleks keskkohad välja vahetada. Umbkaudne hind ja soovituslikud kohad, kes tegelevad antud teemaga. Suured tänud ette.
  7. Otacon

    M30B35 sureb välja x ajahetkel

    Suured tänud kiirete vastuste eest,jagan lähiajal infot, kas asjade vahetamine aitas!
  8. Tere foorumlased, Küsin nõu kuidas ühele probleemile läheneda. Viimasel ajal on tekkinud vahepeal selline probleem, et mootor sureb vahepeal sõidu ajal välja ning ka käiguga süüde sees uuesti käima ei lähe. Armatuuris tuled jäävad põlema, seega voolukadu ei ole. Käima läheb uuesti kui keerata süüde välja ja starterit anda. Käivitusintervall on umbes 3-4 sek. Jagaja kaas koos rootoriga vahetatud u aasta tagasi, eelmine oli ära põlenud. Küünlad korralikud. On ehk keegi kokku puutunud sellise probleemi ja oskab nõu anda,mis otsast viga otsima hakata! Suured tänud ette.
  9. Otacon

    M: Mtech 1 külje/karbi laiendid

    Tere, Kuidas kinnituma on mõeldud kere külge?
  10. Mõned detailid jätkuvalt puudu! Eriti tähtsateks loen: 1. 325 E30 pütti 2. Spidoplokki R6 oma, pre FL 3. Suunatule pistik Lisaks vaja pre fl esimese stange kinnituste peale käivad plastikust katteid. Väikesed polte peitvad jublakad!
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus