Hüppa postitusse

Willard

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    126
  • Registreerus

  • Viimati külastas

  • Võidetud päevi

    4

Postitused, mis Willard postitas

  1. 18.2.2017 kell 11:57, -Kaido- ütles:

    Tundub et see sama mis Tartus vahepeal oli, külajutud räägivad et oli korralikult mäsa pannud kuskil ja kere pole just kõige sirgem.. Aga eks see alati vaatama minnes nähtav.

    Just, mingiaeg levis pilt kui maanteel tuli ratas alt ja võttis vasaku tiiva kaasa. Ise nägin pealt kui kapotialt aur väljas oli.

  2. minu meelest oli see siin foorumis vahe peal müügis.

     

    Kas see mitte foorumis ei onud vahepeal? Kui sama, siis mõnuga ussitas see auto.

    Roostekohti leidus aga põhi ja raam oli viisakas. Ei tea muidugi miks nii kõrge hind on topitud. Taha mingi muu spoiler pandud ja rõvedad tagatuled pealekauba. Läbisõit originaal, olin teine omanik masinal(eestis).

  3. Ei olnud ise ka algul selle vana logoga rahul.

    Seda teemat sai Mikkoga arutama hakatud juba veebruari keskel, et võiks logo ära muuta ja kleepsud teha juba uue kujundusega.

    Kuna aga mingit konsensust ei saavutatud siis sai kokku lepitud, et see hooaeg ei hakka veel muutma seda kuna terve klubi logolahenduse muutmine ei ole kõige väiksem ja kiirem protsess.

     

    Ise pakkusin kunagi välja sellise variandi:

    logo_hall001.jpg

    Mõlemale tagaklaasile näiteks, siis peaks teine versioon ka olema:

    L5UDOvw.png

    • Meeldib 1
  4. Seoses selle geneka jamaga: Ma pole midagi veel lahti kakkunud ja ei julge enne kui kindel pole, aga mul tekkis küsimus, et kuidas ma kindlaks teen, kas pärast genekat tagasi pannes mul rihm piisavalt pingul on?

  5. Õlitase diffris madal.  Endal undas 3 kuud ja uue omaniku käes vist undab edasi. Lisaõli pole aidanud.


    Endal tekkis samuti üks mure täna: töölt tulles oli kõik ok, peale 3h seismist läksin tagasi, et linna minna ja hops aku tühi. Et siis lükkasin üksi tööle ja sai asja. Paar minutit sõidetud, hakkas makk jebima. Kord töötas, kord lülitus välja, kord ei löönud üldse pilti ette... sõitsin oma 15 min ja selle aja vältel autot välja ei suretanud. Jõudsin siis sihtpunkti ja käisin max 5 minutiks eemal. Tulen tagasi, keeran süüdet, ei midagi. Isegi starter ei ketra. Lülitasin siis süüte välja ja panin maki tööle, makk töötas ilusti. Keerasin süüdet, makk lülitus välja. Süüde väljas, makk töötab. Mis anomaalia see selline olla võib? Kas kuskil  mingi lühis või on aku lambist ära surnud? Või generaator? 

  6. Nõus, pakkuge päev ja koht välja või jätkame samas vaimus (kolmapäev ja kl 19:00 Statoili tagumine plats)? Täna muidugi ise kohale ei jõuaks aga võib ka vabalt mõnel muul päeval.

    Aga äkki saaks rullikestega kokku neljapäeviti üle kahenädala kell 20:00 prisma parklas? Saaks nagu eelmine kordki seal rullikatega oma nurga teha. 

    Street.ee põhjal peaks järgmine kokkutulek 10. aprill olema. Seal saab vaadata neid maurajaid ka. Imestasin, et viimane kord ei sekkunud isegi sinivalged.

×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus