Hüppa postitusse

cockroach

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    21
  • Registreerus

  • Viimati külastas

Kõik, mis cockroach postitas

  1. Pakkuge E30 enamvähem seisukorras. Võiks sõita ja ÜV olemas olla. Päris roigast ei otsi! Alla 1.8 mootoriga ei soovi, kui just kupeega tegemist pole! Hind kuni 3000.- Asukoht pole oluline.
  2. Vahetaks siis enda 46 diisli mõne rullika vastu. Võib pakkuda nii samaväärset kui ka odavamat+ kompi. Mootori poolelt eelistan m10 või m20 mootoriga isendeid. 46-st täpsemalt siis niipalju et, 3.0 diisel ja 135kw + chip & 5ne manuaal kast. 2000 aasta. M stange, M3GTR plastikust kapott. Mf rool. Nahksisu. Püsikas. Vihmasensor... Eelmine aasta on tehtnud kaane remont. Lihvitud ja survestatud+ uued mahlad. Jaanuari kuus vahetasin õli ja jahutusvedeliku. Kere on üsna viisakas. Luuk korralik. Uksed korralikud. Põhja alt ka auke ei leia. Tiba roostet leiab juhipoolselt esitiivalt. Kui on küsimusi siis postkasti vastan. Hind, kui soovite osta oleks 3600.- ja mingilmääral ka läbiräägitav.
  3. cockroach

    M: 318i 1986 m10b18 1500.-

    Pilte ka saab ???
  4. Niisiis. Mind on seekord saatnud edu. Peale sain selle E34 524 TD geneka. Sai korraga uus rihm ja uued jämedad kaablid genekasse veetud. Asi toimib ja kõik okidoki siiamaani. Ainuke asi mis ma tegin et genekas ilusti istuks omal kohal. Tuli ära saagida plastikust jahutus kopsikul toru osa, et see gaasitrossile ja hoovastikule ette ei jääks
  5. Tõin ära 524td geneka. kui peale pandud siis annan teada mis värk on. muidu väliselt samad asjad, mõlemad valeo omad. Ühel lihtsalt plastikust jahutus lulla tagaotsas lisaks veel. Võimsamat mõtlesin selle all et auto helisüsteem tarbib voolu hästi. Eriti helivõimendi(d)
  6. Võtsin maha eile vana siis oli näha tõesti et valeo oma. Muidugi veel parem oleks kui leiaks mingi veel võimsama kui 80A. Eks ma vaatan võrdlen täna neid 34 2.4TD oma ja enda seda pekkis valeo oma.
  7. Tänud. uurisin sealt , mõlemad on suht sarnased. e34 omal on taga mingi jahutus plastik ainult. Peaks sobima ?. parem kui bensuka omal üks kõrv maha saagida ju... Kui muudmoodi ei saa siis võtan enda geneka võrdlemiseks kaasa kindlasti.
  8. Probleem seisneb selles et e30 2.4 diisel vabalthingav 63kW sai genekas otsa. Ainuke saadaval olev ja mulle kõige lähemal asuv genekas on pärit e34 524TD pealt. Mootor on ju sama M21D24, ühel lihtsalt turbo... Kas e34 524TD genekas on siis sobiv ?
  9. Selle uurin välja täna õhtul. Sain ühe õpetuse siit foorumist kuidas seda tuld nullida. Ja kahtlen sügavalt et õli surve puudub.
  10. Ei ole vist mõtet uut teemat teha kuna sama teema ainult et teine tulukene. Probleem selles siis et õli vahetatud aga see tuli on ikka punane armatuuris. Kuidas seda ära saab nullida ? Mootor on 2.4D 63kW
  11. Pakkuge julgelt 15" Kärgi või midagi huvitavat.
  12. Vahetuseks võib pakkuda 15"-16" randiga valukaid või mingeid kärg velgi.
  13. Üles. Veljed ootavad uut omanikku.
  14. Suurimad tänud. Võtan ühendust kasutajaga kuidagi. Teen kindlasti enda E30-st siia teema kah mingiaeg
  15. Ostan kas siis angel eyes tuled või sellised rõngad ümber tulede nagu alloleval pildil Pakkumised teha PS-i
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus