Hüppa postitusse

Rubiksr

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    199
  • Registreerus

  • Viimati külastas

Postitused, mis Rubiksr postitas

  1. Tere,panen müüki 316i touring,93a.individual sport sisu sojundusega,must riputav lagi,väike kompu,el. 2x.aknad,jne.läbivat rooste ikka on aga midagi hullu ei ole kui natuke aega ja raha invisteerida, kaasas tuleb uus esi tiib,juhi uks ja taga luuk ja lukku komplekt,tehneliselt poolt heas korras aga ikkagi ei ole uus auto...,Uus MS rehvid on peal,originaal kat.on all.

    Hind 1250.-

    Asukoht:Tallinn

    tel.58362433 või ps

    http://rus.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=2760272&rhash=f0ae

  2. Tere,mure on selline,..et ülevärvisin auto ja mootor on m50 peal,praegu plaanis kõik neid asjad ARK'is registreerida ning mootor passi sisse kirjutaga,kas on vaja mingi tõend et mootor on korralikult paigaldatud?...ning kuulsin et kui värvi vahetus toimub ,siis need  rottid vaatavad seal rehvi mõõdud,tuled,summuti jooks,toonkile jne...ja kui autol on madalus siis oleks vaja seda ka ümber tegema või ei?...Ehk siis tahan teada kuidas paremini teha,lihtsalt ei viitsi 100 korda järjekorras seista.Tänud :)

     

×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus