Hüppa sisusse

P: Sooja majandus

• Vastamiseks logi palun sisse
36 vastust selles teemas

#21 Renx320

Renx320

Jutupaunik

• Foorumikasutaja
  • 535 postitust

Postitatud 02 veebruar 2012 - 20:33

krt siis peab hakkama lammutama seda jama:S...peaks vaatama üldse kas see mikrofilter äkki umbes või salongiahi ise?...mingi ainega läbi pesema?

#22 ///Mario

///Mario

Jutupaunik

• Foorumikasutaja
  • 757 postitust

Postitatud 03 veebruar 2012 - 19:05

Ma olen kuulnud, et see läbi pesemine võib veel rohkem jama teha. Aga kui küljest võtta ja siis pesta säkki siis mõjub.
Peab hakkama kohta otsima kus teha seda väikest lammutamist.

#23 Zhaft

Zhaft

Vana kala

• Foorumikasutaja
  • 159 postitust

Postitatud 04 veebruar 2012 - 00:34

Sul ju koht olemas. Ja mitte väga kehva

#24 Renx320

Renx320

Jutupaunik

• Foorumikasutaja
  • 535 postitust

Postitatud 05 veebruar 2012 - 19:25

nonii, ma veidi lammutasin täna seda armatuuri alust ja uurisin, mis elu seal on.salongifiltris või ummistuses viga olla ei saa....sest see on juba eemaldatud, samuti tundusid kõik asjad olema nii nagu peab.Klapid liikusid/sulgusid ka kenasti.Peab vist millaski uue veepumba ja termostaadiga proovima...ehk aitab

#25 ///Mario

///Mario

Jutupaunik

• Foorumikasutaja
  • 757 postitust

Postitatud 06 veebruar 2012 - 08:57

NO minul on juba rullikute ja rihma vahetusega koos tehtud ka veepumba vahetus ja termostaat on ka kolm nädalat vana.

#26 eix22

eix22

Elan foorumis

• Moderaator
  • 2 426 postitust

Postitatud 06 veebruar 2012 - 09:21

No ma ei tea, tundub et siin tallinnas on sula -12 kraadi, lõunas iga päev peaaegu -30 . Temp läheb keskele nagu teilgi ja sooja ka puhub. Loomulikult võtab kogu auto üles sulamine/soojenemine kauem aega. Sealt ei saagi tulla  nii kuuma nagu suvel, sügisel või kevadel. Võibolla polegi teie autodel miskit viga ?

#27 001WSK

001WSK

Usin rullija

• Foorumikasutaja
  • 146 postitust

Postitatud 06 veebruar 2012 - 09:27

No mul ei tule üldse sooja otse puhudes seega mingi kala Minul siiski on :mellow:

#28 MairoG

MairoG

Elukutseline rullija

• Foorumikasutaja
  • 342 postitust

Postitatud 06 veebruar 2012 - 19:28

Minul  tuleb  keskelt  sooja juba isegi siis, kui  temp on sinise peal, vahet ei ole,  kas  õues -30 kraadi külma, või mitte,    kui temp keskel siis  puhub  keskelt juba  päris tulist õhku.

Ju  teil mingi   kala  seal ahjul ikkagi on.

#29 001WSK

001WSK

Usin rullija

• Foorumikasutaja
  • 146 postitust

Postitatud 07 veebruar 2012 - 11:49

Mul hakkas täna puhuritest otse sooja tulema.
mu auto parandab ennast ise :D

#30 Renx320

Renx320

Jutupaunik

• Foorumikasutaja
  • 535 postitust

Postitatud 07 veebruar 2012 - 22:11

Minu masin annab ka täna juba normaalselt sooja....nüüd, kui välitemp vähe inimlikumaks läinud:D

#31 Reimann

Reimann

Usin rullija

• Foorumikasutaja
  • 113 postitust

Postitatud 17 veebruar 2012 - 23:36

Mul endal sama teema. Ise kahtlustan salongi radikat ja plaanin selle ära vahetada, kuna tundub ebatõenäoline, et nii paljudel rullidel on keegi trossid valesti reguleerinud vms. Jalgade ja akna peale puhub tulist ja kui keerata otse salongi puhumise peale, siis tuleb sealt mitte palju soojem õhk kui väljas hetkel on. Eks annan siia teada, kas aitas kah midagi.

#32 eix22

eix22

Elan foorumis

• Moderaator
  • 2 426 postitust

Postitatud 18 veebruar 2012 - 08:12

Kas sulle ei tundu ebatõenäoline su praegune jutt? Salongiradikaid on ju üks, kui jalgadele ja aknale lõhub kuuma, siis ei saa ju radika viga olla.
See ei pruugigi olla , et trossid valesti reguleeritud, vaid lihtsalt tüüpviga. Alusta sellest, et võta soojendusmootor eest ära ja vaata, kuida see klapp sul liigub, mis radikal eest ära läheb, kui kuuma peale keerad. Kirjutasin ju siin, et ahi on sellise ehitusega, mis soodustab sooja peale keeratuna jalgu ja akent, isegi servise raamat näitab seda. Minul on nii, et kondi variandi ahi ja lõhub kuuma igaltpoolt, vähemalt siis oli see nii kui auto oli täitsa soe juba, enne ei proovinud. Kogu süsteem on varem üle käidud ja puhastatud ning mõned uues tihendid.

#33 sass

sass

Vana kala

• Foorumikasutaja
  • 189 postitust

Postitatud 18 veebruar 2012 - 09:17

Näita postitustMairoG (06 veebruar 2012 - 19:28 ) ütles:

Minul  tuleb  keskelt  sooja juba isegi siis, kui  temp on sinise peal, vahet ei ole,  kas  õues -30 kraadi külma, või mitte, kui temp keskel siis  puhub  keskelt juba  päris tulist õhku.

Ju  teil mingi   kala  seal ahjul ikkagi on.

minu diislil sama jutt (a/c),pole varem omanud autot mis isegi külmade ilmadega nii kiiresti sooja hakkab andma ja hoiab sooja isegi suure külmaga.

touringl oli se soojamajandus oluliselt kehvem mäletamist mööda(ilma a/c),aga pika kohapeal käimise peale sain ikka armatuuri juurde +35 kraadi sisse :)

#34 Reimann

Reimann

Usin rullija

• Foorumikasutaja
  • 113 postitust

Postitatud 18 veebruar 2012 - 13:43

Kuuma ei olnud just kõige õigem väljend. Puhub sooja, kui temp üleval, kuid see tundub olevat vähe, kuna ka kiireimas astmes ei suuda puhuda nii palju, et mind rahuldaks. Ja kahtlustan ahju ka sellepärast, et esimesel tosoolivahetusel sai sealt paras solk välja lastud. Ja usun, et 17 euri uue radika eest ei ole liiga palju, et katsetada kas läheb paremaks, või ei.

#35 eix22

eix22

Elan foorumis

• Moderaator
  • 2 426 postitust

Postitatud 18 veebruar 2012 - 14:23

Kindlasti läheb paremaks, aga see ei saa olla radika süü, et ühest august tuleb kuuma, teisest külma.
Millisest kohast saab 17 euri eest tutika radika?

#36 Reimann

Reimann

Usin rullija

• Foorumikasutaja
  • 113 postitust

Postitatud 18 veebruar 2012 - 15:23

No isegi kui panna muud luugid kinni ja ainult otse salongi puhuma, siis ei tule sealt sooja. Klapid asjad liiguvad nii nagu peavad. Ja radika saan töökoha kaudu tellida ja tänu pikaajalisele püsikliendistaatusele ongi selline hind. Nt golf 3 radika eest maksime 7 euri.

#37 eix22

eix22

Elan foorumis

• Moderaator
  • 2 426 postitust

Postitatud 18 veebruar 2012 - 16:41

Siis on ikka minu eelpool pikalt lahti seletatud probleem, muud ei saa olla. Radika ees olev klapp ei sulgu.